Termeni si Conditii Clienti

 

Termeni legali si Conditii de utilizare

 

1. Conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Stickere-Auto.eu implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web ,care este detinut si administrat de STEFAN CRISTINA MIOARA PFA, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

2. Politica de confidentialitate

STEFAN CRISTINA MIOARA PFA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, email-urilor vor putea fi utilizate de STEFAN CRISTINA MIOARA PFA pentru a elabora estimari, analize sau programe de marketing in vederea imbunatatirii serviciilor si produselor oferite.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul sa acceseze aceste date.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dv.

3. Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati ceva de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii Stickere-Auto.eu, persoane fizice, care primesc comanda prin curier pot returna produsele noi cumparate insotite de toate accesoriile in stare de functionare, in ambalajul original complet si nedeteriorat, sigilat, insotite de factura/bon fiscal in original si certificatele de garantie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor folosite/instalate sau deteriorate prin nerespectarea conditiilor de garantie nu este posibila. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Stickere-Auto.eu va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin transfer bancar, in contul specificat de client. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Aceste conditii sunt valabile numai pentru comenzile livrate in regim de comert electronic, adica livrate de catre un curier, situatie in care clientul nu are sansa de a vedea pe viu produsele inainte de plata acestora, si se aplica numai consumatorilor persoane fizice.

4. Drept de autor

Intregul continut al site-ului Stickere-Auto.eu este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a STEFAN CRISTINA MIOARA PFA a oricaror elemente apartinand site-ului Stickere-Auto.eu se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Informatii, Comunicari

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail comenzi@stickere-auto.eu atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand email, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

6. Responsabilitati, Limitari

STEFAN CRISTINA MIOARA PFA nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului Stickere-Auto.eu este total lipsit de erori sau ca este complet.

STEFAN CRISTINA MIOARA PFA nu este responsabila pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

7. Acceptarea termenilor

Vizitatorul / Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii si confirma ca a citit si acceptat acesti termeni.
Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.