Coș cumparaturi
Coșul de cumparaturi este gol!

Folie omologata RAR

Arată: Listă Tabel
Arată:
Aranjează după:
Kit complet pentru montaj folie
Pachetul include :   1 x cutter   1 x racleta mare   1 x laveta sters   1 x bidonas cu pulverizator de 120 ml.   1 x  solutie concentrata pentru montaj. ..
38,00 LEI
Wish ListWishlist
Racleta din plastic - aplicare stickere sau folie
Racleta din plastic moale necesara aplicarii stickerelor sau a foliei de colantare. ..
5,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri FATA - omologata RAR (2m x 0,5m), transparenta 70%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din fata cu strat antizgariere si 70% transparenta. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri.   Dimensiune folie: 2m lungime / 0.5m latime   ATENTIE: Pentru a fi in legalitate folia trebuie montata intr-un ..
55,00 LEI
Pe baza a 1 comentarii.
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri FATA - omologata RAR (2m x 0,5m), transparenta 86%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din fata cu strat antizgariere si 86% transparenta. Folie recomandata in special autovehiculelor care au deja din fabrica geamurile cu o tenta slab fumurie. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri.   Dimensiune folie: 2m lungim..
55,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri spate + luneta, omologata RAR (4m x 0,75m) transparenta 5%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din spate si luneta cu strat antizgariere si 5% transparenta. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri si luneta.   Dimensiune folie: 4m lungime / 0.75m latime   ATENTIE: Pentru a fi in legalitate foli..
87,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri spate + luneta, omologata RAR (4m x 0,75m) transparenta 20%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din spate si luneta cu strat antizgariere si 20% transparenta. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri si luneta.   Dimensiune folie: 4m lungime / 0.75m latime   ATENTIE: Pentru a fi in legalitate fol..
87,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri spate + luneta, omologata RAR (4m x 0,75m) transparenta 35%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din spate si luneta cu strat antizgariere si 35% transparenta. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri si luneta.   Dimensiune folie: 4m lungime / 0.75m latime   ATENTIE: Pentru a fi in legalitate fol..
87,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri spate + luneta, omologata RAR (4m x 0,75m) transparenta 50%
Folie omologata cu certificat R.A.R. pentru geamurile din spate si luneta cu strat antizgariere si 50% transparenta. Folia omologata vine insotita de certificatul de omologare cu holograma stampilat, si timbrele RAR care vor fi lipite pe geamuri si luneta.   Dimensiune folie: 4m lungime / 0.75m latime   ATENTIE: Pentru a fi in legalitate fol..
87,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri, ieftina, NEOMOLOGATA RAR (3m x 0,75m)
Folie ieftina pentru geamuri auto, vitrine sau alte aplicatii, NEOMOLOGATA RAR.   Pachetul contine: 3m de folie cu latimea de 0,75m   ..
28,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri, ieftina, NEOMOLOGATA RAR (3m x 0,5m)
Folie ieftina pentru geamuri auto, vitrine sau alte aplicatii, NEOMOLOGATA RAR.   Pachetul contine: 3m de folie cu latimea de 0,5m   ..
20,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri, ieftina, NEOMOLOGATA RAR (30m x 1,5m)
Folie ieftina pentru geamuri auto, vitrine sau alte aplicatii, NEOMOLOGATA RAR.   Pachetul contine: 30m de folie cu latimea de 1,5m   ..
350,00 LEI
Wish ListWishlist
Folie pentru geamuri SILVER, ieftina, NEOMOLOGATA RAR (3m x 0,5m)
Folie ieftina pentru geamuri auto, vitrine sau alte aplicatii, NEOMOLOGATA RAR.   Pachetul contine: 3m de folie cu latimea de 0,5m   ..
26,00 LEI
Wish ListWishlist
TOP-SITEURI
stickere auto inchirieri auto alba iulia